Barca har brug for at lære at Real Madrid
نوشته شده توسط : xshufeel2

Champions League-finalen, Real Madrid slog Juventus, Skabt et mirakel, For den store Real Madrid, "Daily Sport avis" påpegede, Barca har brug for at lære at Real Madrid.

Real Madrid har vundet Champions League og La Liga, Ronaldo vil modtage en Golden Globe, Dette er ingen tvivl om. Vi kan ikke narre os selv, Vi må indrømme: Real Madrid har oplevet en stor sæson, Mens Barcelona er, Det er en dårlig sæson. Hvorfor er en god klub ydeevne, En anden dårlige resultater, Vi skal være opmærksomme på dette, Nogle refleksion. Jeg tror, Alt dette for en grund: Det samlede niveau for forskellige teams og teamledelse.

Det er klart, Barcelona i planlægningen af næste sæson, Det skal også tages i betragtning i denne retning. Barca ikke overveje at indføre bænk spillere, For at blive introduceret direkte start den vigtigste, Bliv de vigtigste bænk spillere. De kan have konkurrencemæssige mestre.

Real Madrid er ikke stærkere end Barcelona, I denne sæson, Real Madrid har ikke slået Barcelona, Real Madrid lineup stærkere samlet. Der er tale om 70 sæson spil, Hvert hold skal have 20 gode spillere, Kun 12 mennesker er ikke nok. Det er her, Barca skal lære at Real Madrid. Det er ikke kun træneren, I virkeligheden er det mere et problem af ledelsen.





:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: